En Baştan Sonuna Kadar Web Sitesi Kurulumu Ve Yayınlaması


                            Web Sitesi Nasıl Kurulur Ve Yayınlanır?
       Amacımız ve önceliklerimiz nedir? Nasıl bir site istiyorsunuz? cevaplarımız gayet net ve buyüzden burdayız. İlk işlemimiz Hosting ve Domain`dir.
       Domain ve Hosting Nedir?
        Domain almak istediğimiz sitenin adı olacaktır. site adı olmadan yayın yapamazsınız.
        Hosting ise sunucu olacak bilgisayardır. Sitenin bütün doyalarını içinde saklar, kaydeder ve en önemli organlarıdır.
        Ucuz web sitesi domain ve hosting satan birçok site var. Ama güvendiğiniz ve size uygun olacak bir hizmet almalısınız. Bir web sitesi için ortalam fiyat 40 TL civarındadır. Başka hiçbir hizmet bedeli ödemenize gerek yok. Fakat tercihler size kalmış. Bir e-ticaret sitesi için kapasite önemlidir.
         Httm Web Programlama Dilleri İçin Video Dersleri 
         Css ve web dillerini öğreneceğiniz birçok video derslerini internet ortamından öğrenebilirsiniz. Bu sayede daha iyi bir site sahibi olmanız kolaylaşır.
         Web Sitesini Kurdunuz Sıra Yayınlamak Kaldı
          Web sitesi yayınlamak çocuk oyuncağı gibi kolay bir konu.
         FileZilla isimli program sayesinde yayınlamak çok kolay olacak. Programı indirin ve (FileZilla`yı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz) keyfinize bakın.
                               http://filezilla-project.org/download.php 

       NOT: Program için Hosting aldığınız yerden sunucu adresini, kullanıcı olarak adınızı ve parola bilgilerine ihtiyaç olacaktır.

       bu yol ile program kullanbilirsiniz. FileZilla girişi sonrası, web siteniz için hazırlanan dosyaları filezilla ile bağlayıp, alan olarak httpdocs klasörü içine alınız. Dosya katarımı bitince siteniz yayında olacaktır.

Yorumlar